Yläkoulu

Yläkoulu

LAPUA

Etusivu

Suomen hallitus on linjannut poikkeusolosuhteista, jotka astuvat voimaan keskiviikkona 18.3. ja kestävät 13.4. saakka. Linjauksen mukaisesti peruskoulun ja lukion lähiopetus lakkaa. Opetusta järjestetään muilla tavoin, muun muassa etäopetuksen ja kotiopiskelun muodossa. Opettajat ovat jakson aikana töissä ja oppilaille sekä huoltajille tavoitettavissa. Koulun muun henkilökunnan tehtävistä saadaan lisätietoa kuluvan viikon aikana.

Lähiopetusta järjestetään niille 1-3 -vuosiluokkien oppilaille, joiden vanhemmat työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla. Nämä kriittiset työtehtävät määritellään erikseen. Lisäksi lähiopetusta järjestetään erityisen tuen oppilaille, joille ei onnistuta järjestämään opetusta kotona. Tästäkin saadaan lisätietoa huomenna.

Huomisen päivän aikana annetaan tarkempia ohjeita tilanteen etenemisestä. On tärkeää varmistaa, että jokaisella oppilaalla on mahdollisuus kotiopiskeluun. Lapuan rehtoreiden kanssa on varmistettu, että koululta järjestetään kannettava laite kaikille 3-9 -luokkien oppilaille. Wilma säilyy keskeisenä viestintäkanavana.

Koulua järjestetään huomenna tiistaina normaalisti. Huomisen aikana varmistetaan, että tarvittavat kirjat ja laitteet ovat kotona poikkeusjaksoa varten ja toimintatapa on selkeä.

Toivomme poikkeustilanteessa rakentavaa yhteistyötä kodin ja koulun sekä henkilöstön välillä!

yhteistyöterveisin,

Juho Norrena
Opetuspäällikkö
Lapuan kaupunki
044-438 4421

Petri Saunamäki, Lapuan yläkoulu, rehtori 044-438 4450

Marjo Liimatta, Lapuan yläkoulu, apulaisrehtori 044-4384480

———————————

Koulutyön keskeytys keskeyttää myös osalla 8. luokilla aloitetun ja osalla ensi viikoksi (vko 13) suunnitellun työharjoittelu TET -jakson keskiviikosta 18.3. lukien.

———————————

Wilman kirjautumissivu: tästä linkistä.

———————————